Visit my printshop / Photography and prints inspired by the sun  Shop now →

Travel stories

voor bewuste product merken

Altijd al gedroomd om jouw producten te laten fotograferen op een tropische bestemming? Met Travel Stories neem ik jouw product mee op reis waar ik content maak die aansluit bij jouw merkverhaal. Een unieke kans om een verhaal rond jouw product te creëren op het prachtige Aruba.

productfotografie 

Follow the sun

Ben jij op zoek naar mooie beelden die jouw product laten schijnen? Origineel, onderscheidend en passend bij het merkverhaal? Dan is jouw product mijn reisgenoot naar de zon.

Jouw product geschoten op een unieke tropische bestemming. Denk aan parelwitte stranden, een turquoise zee, palmboom schaduwen, ruwe rotsen of heerlijke platen bij het zwembad.

wat kan er mee

Travel with me

Tijdens mijn reis is er plek in mijn koffer voor de volgende soort producten:

 • sieraden
 • (clean) beauty producten
 • supplementen
 • fashion accessoires (bijv. haaraccessoires en zonnebrillen)
 • foodproducten / drank
 • travel producten
 

Afhankelijk van de grootte van de producten, bepalen we hoeveel producten er mee kunnen. Heb je een product en staat deze niet in het lijstje hierboven, maar denk je dat het wel geschikt is om mee te nemen. Aarzel dan niet om contact op te nemen.

destination

One
Happy
Island

De eerste bestemming voor Travel Stories is Aruba. In 2009 liep ik hier stage en in 2016 bezocht ik het eiland voor de tweede keer. Het eiland voelt dan ook als een tweede thuis aan de andere kant van de wereld. Ik kan dan ook niet wachten om terug te keren naar het Happy Island.

Reistijd: begin Oktober 2021

Hoe werkt het?

Enthousiast maar wel nog benieuwd hoe dit nou precies in zijn werk gaat? Hieronder leg ik de werkwijze in het kort uit zodat jouw product binnenkort die droomreis kan maken.

your story

Nadat je je hebt aangemeld via de site hebben we contact over het verhaal wat we gaan vertellen.

SEND & FLY

Stuur je producten voor 17 september naar mij op en ze vliegen met mij mee naar bestemming.

Locatiescout

Je ontvangt van te voren foto’s van de locatie waar ik het product wil gaan fotograferen. 

Shoot

Ik ga zelfstandig aan de slag met het maken van de beelden zoals we besproken hebben.

Gallery

Binnen 2 weken na aankomst in Nederland ontvang je foto’s in een online gallery.

Send Home

Ondertussen zijn je producten onderweg terug naar jouw.

Are we travelbuddies?

Dit is voor jou als

Dit is niet voor jou als

About the traveler

Fotograaf, stylist en designer. Ik vind niks leuker dan een verhaal vertellen door middel van beeld. 

Ik houd van reizen naar zonnige en vooral tropische plekken. Zo was Aruba al eens mijn thuis en hoop ik zodra het weer kan een tijdje naar Bali te vertrekken om daar het digital nomad leven te ervaren. 

Voor nu spendeer ik mijn vrije tijd met het ontwikkelen van mezelf en het verder ontdekken van een duurzame lifestyle. Zodra het zonnetje schijnt vind je me op het balkon met een kopje koffie of aan de kust.

Investering

Omdat het de eerste keer is dat ik de Travel Stories introduceer heb ik een eenmalige introductie prijs van € 179,- Hiervoor ontvang je een serie van 8 beelden. Bij de volgende reis zal de prijs worden aangepast, dus je hebt maar 1 kans om voor deze prijs in te stappen.

Twijfel niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Volgeboekt

Betaling vindt plaats voorafgaand aan de shoot, een week voor vertrek. Mocht door de huidige omstandigheden de reis niet door gaan, vindt er een terugbetaling plaats van het gehele bedrag.

Eenmalige try-out prijs

179
 • Een travel story bestaande uit 8 foto's
 • In hoge resolutie & webresolutie
 • Inclusief styling
 • Volledig nabewerkt en geretoucheerd
 • Rechtenvrij gebruik van de beelden
 • + GRATIS 1 motion photo t.w.v. €79,-
 • Ik plant een boom via Trees for All
 •  
nieuw

Gratis
motion photo

Als je beslist en besluit je producten met mij op reis te sturen, dan ontvang je een Gratis Motion Picture (t.w.v. €79), oftewel een bewegende foto. Dit kan in diverse vormen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld als een stopmotion (meerder foto’s achter elkaar geplakt zodat er een filmpje ontstaat) of als een korte video. Ik kijk wat er mogelijk is met jouw product(en) en geef hier zelf een creatieve invulling aan. 

Het is ook mogelijk om er extra motion photos bij te boeken voor € 79 per stuk. 

 

Never to small to make a difference​

Voor elke shoot die ik mag doen plant ik een boom via Trees for All.

Happy clients

“Denise is professioneel, denkt goed mee en voelt precies aan hoe we onze producten in beeld willen hebben. We krijgen heel veel complimenten over onze foto's, dankzij haar is een idee tot leven gekomen op beeld.”
Pureboo
Marjola
"Prachtige foto's wat een fijne samenwerking en wat heeft Denise oog voor detail! Ik krijg hele leuke reacties op de foto's en mijn producten hebben er echt een extra boost van gekregen!"
Mom Gemstone
Linda
"Ik heb nu al een paar keer een shoot gehad met Denise en elke keer is het resultaat weer super mooi. Ze begrijpt echt welke sfeer je wil neerzetten en heeft een super goede voorbereiding."
Rogue
Mandy