Hi / let's meet

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn website. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Denise Pronk, ben geboren in 1988 en woon in Zoetermeer. 

Tijdens mijn middelbare school wist ik het eigenlijk al, ik wilde iets creatiefs gaan doen en vooral leren in de praktijk. De opleiding Multimedia Vormgeven was de juiste keus. 

Na een hoop werkervaring heb ik ontdekt dat ik blij wordt van het ontwikkelen van creatieve content. Dit uit zich in fotografie, styling, vormgeving en bewegend beeld. Bij het creëren van content ben ik altijd op zoek naar balans tussen creativiteit en commercieel belang. Trends houd ik nauwlettend in de gaten en neem ze graag mee op eigen wijze in mijn creaties.

Met mijn creaties hoop ik niet alleen de wereld een stukje mooier te maken, ik help je ook jouw merk te versterken wat betreft branding waardoor ik bijdraag aan jouw groei.

Ik heb o.a. mogen werken voor: fonQ, Crave Collective, Bandoeng’22, Make Hair, IJver Amsterdam, The 100-day journal, Strandhotel Zoomers, Hudson Bar & Kitchen, Restaurant Pearl, Later aan zee, Frunk, Piepers & Rund, Jamies Italian, Euromast & Capriole Café. 

I love to create together

Creative photography duo

1 plus 1 is 2 oftewel OneTwoStudio, de naam waaronder Roos en ik samenwerken. Als creatief duo verzorgen wij complete foto- en videoproducties van concept tot uitvoering. 

Food and lifestyleblog

Samen met mijn verloofde Nick houd ik sinds 2015 onze foodblog genaamd 88 Food bij. Hij tekstueel, ik visueel. Hier delen wij onze passie voor eten en mooie plekken.