Visit my printshop / Photography and prints inspired by the sun  Shop now →

Hi, ik ben Denise

Fotograaf, stylist en designer. Ik vind niks leuker dan een verhaal vertellen door middel van beeld. 

Ik houd van reizen naar zonnige en vooral tropische plekken. Zo was Aruba al eens mijn thuis, en hoop ik zodra het weer kan een tijdje naar Bali te vertrekken om daar het digital nomad leven te ervaren. 

Voor nu spendeer ik mijn vrije tijd met het ontwikkelen van mezelf en het verder ontdekken van een duurzame lifestyle. Zodra het zonnetje schijnt vind je me op het balkon met een kopje koffie.

Dit is wat ik doe

Ik help duurzame merken met het creëren van content die aansluit bij hun merkbeleving. Dit doe ik door middel van fotografie, video en ondersteunende vormgeving.

Met een achtergrond in de e-commerce, weet ik wat goed beeld kan betekenen voor je merk en de verkoop van jouw product. Ik maak daarom niet alleen sfeervolle beelden, maar zorg er ook voor dat de beelden commercieel gezien sterk zijn en ze op diverse platformen ingezet kunnen worden.

 

 

Ik heb o.a. mogen werken voor: fonQ, HelloChair, Crave Collective, Bandoeng’22, Make Hair, IJver Amsterdam, The 100-day journal, Strandhotel Zoomers, Hudson Bar & Kitchen, Restaurant Pearl, Later aan zee, My Treasure Hunts, Piepers & Rund, Jamies Italian, Euromast & Capriole Café.