Visit my printshop / Photography and prints inspired by the sun  Shop now →

Hi / let's meet

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn website. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Denise Pronk, ben geboren in 1988 en woon in Zoetermeer. 

Tijdens mijn middelbare school wist ik het eigenlijk al, ik wilde iets creatiefs gaan doen en vooral leren in de praktijk. De opleiding Multimedia Vormgeven was de juiste keus. 

Na een hoop werkervaring heb ik ontdekt dat ik blij wordt van het ontwikkelen van creatieve content. Dit uit zich in fotografie, styling, vormgeving en bewegend beeld. Bij het creëren van content ben ik altijd op zoek naar balans tussen creativiteit en commercieel belang. Trends houd ik nauwlettend in de gaten en neem ze graag mee op eigen wijze in mijn creaties.

Met mijn creaties maak ik niet alleen de wereld een stukje mooier, ik help je ook jouw merk te versterken. Hiermee hoop ik bijdrage te leveren aan de groei van jouw bedrijf.

Ik heb o.a. mogen werken voor: fonQ, HelloChair, Crave Collective, Bandoeng’22, Make Hair, IJver Amsterdam, The 100-day journal, Strandhotel Zoomers, Hudson Bar & Kitchen, Restaurant Pearl, Later aan zee, My Treasure Hunts, Piepers & Rund, Jamies Italian, Euromast & Capriole Café.