Visit my printshop / Photography and prints inspired by the sun  Shop now →

Hi, ik ben Denise

Fotograaf, stylist en designer. Ik vind niks leuker dan een verhaal vertellen door middel van beeld. 

Ik houd van reizen naar zonnige en vooral tropische plekken. Zo was Aruba al eens mijn thuis, en hoop ik zodra het weer kan een tijdje naar Bali te vertrekken om daar het digital nomad leven te ervaren. 

Voor nu spendeer ik mijn vrije tijd met het ontwikkelen van mezelf en het verder ontdekken van een duurzame lifestyle. Zodra het zonnetje schijnt vind je me op het balkon met een kopje koffie.

Dit is wat ik doe

Ik help duurzame merken met het creëren van content die aansluit bij hun merkbeleving. Dit doe ik door middel van fotografie, video en ondersteunende vormgeving.

Met een achtergrond in de e-commerce, weet ik wat goed beeld kan betekenen voor je merk en de verkoop van jouw product. Ik maak daarom niet alleen sfeervolle beelden, maar zorg er ook voor dat de beelden commercieel gezien sterk zijn en ze op diverse platformen ingezet kunnen worden.

 

 

Never to small to make a difference

Niet alleen op persoonlijk vlak maar ook met @byDenize wil ik me dit jaar meer gaan focussen op duurzaamheid en hoe ik mijn footprint kan verkleinen. Hiermee wil ik mijn steentje bijdragen aan het behouden en terugbrengen van onze mooie aarde. 
Daarom is 1 van de dingen die ik dit jaar doe, een boom planten voor elke shoot die ik met byDenize mag doen. Dat is wel het minste wat ik terug kan doen voor onze aarde. Dus wanneer je een shoot bij mij boekt weet je dat je indirect bijdraagt aan een betere wereld.

Daarnaast ben ik voorstander van styling props te hergebruiken, in een andere combinaties en met andere product creeer je een hele andere settings. De props die ik het meeste gebruik zijn gemaakt van natuurlijke materialen. 

Ik heb o.a. mogen werken voor: fonQ, HelloChair, Crave Collective, Bandoeng’22, The Lemon Spirit, Make Hair, IJver Amsterdam, Strandhotel Zoomers, Later aan zee, My Treasure Hunts, Jamies Italian, Agroposta, Pureboo, Adoreé Candles & Wet Paint Boutique.